Концепция

Идеята за зачеването на компанията бе породена от невъзможността, да се намерят продукти,които съчетават в себе си функционалността, което предоставя серийното производство, без да се пренебрегват отличителните белези на авангардният дизайн.В разноцветната палитра на предлаганите от нас компоненти , можете да намерите примери със силно характерни черти,които биха обогатили по един по-еклектичен начин,което и да е интериорно пространство,независимо от неговият тип,големина или функция. Проектирани и създадени във видни Европейски страни,всеобщо признати като столици на пространствените изкуства, фронтовете и интериорните модулни системи могат да се използват заедно с придружаващите към тях серийни компоненти.

Drewpol

Drewpol  е първият партньор,с когото започнахме взаимна работа.Продуктите им обслужват, както кухненската част от едно жилище,така и останалите помещения-всекидневна,спалня и офис-секция. Предлагаме цялата гама от представяните от тях продукти и ползотворната работа между нас продължава вече повече от деситилетие.

BRW

Black Red White е неоспоримо един от водещите конгломерати  в мебелното моделиране. Техните продукти са фокусирани към пълният набор от фронтове и компоненти,насочени към технологията на кухненският дизайн. Аксесоарите спомагат за постигането на визия, която би могла да се отчете, като първокачествена функционална единица, която едновременно представя неоспоримият професионален Полски почерк.

Damiano Latini

Говорим ли за изкуство, архитектура или дизайн,няма как да пропуснем Италия. Говорим ли за Интериор, представяме Ви Damiano Latini.Компанията черпи вдъхновението си от архаичните Италиански традиции смесени с бъдещи иновации.Компонентите се проектират от редица архитекти и дизайнери и са произведени на модулярен принцип, така че да се съчетават в унисон с мебелни изделия,а също се срещат и като самостойна единица. Интериорните системи намират приложението си еднакво добре в публични и частни пространства,а аксесорите към тях обогатяват функциите и начините, показвайки Ви, че закупувате много повече от обекти за складиране на принадлежности.

 

13.12 2006
error: Content is protected !!